Про участь у флешмобі «White card», присвяченому Міжнародному дню спорту на благо розвитку та миру

6 квітня у світі відзначається – Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру 23 серпня 2013 р. Генеральна Асамблея ООН одноголосно ухвалила резолюцію, у якій зазначалося, що «здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука загального процвітання й добробуту». Також 7 квітня, світ відзначає Всесвітній день здоров’я. Спорт на благо миру та розвитку – це ключове формулювання згаданої міжнародної події, що підкреслює важливість і необхідність такого виду загальнолюдської діяльності для суспільства, держави, урядових і неурядових організацій. Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука благополуччя та процвітання людини.

5 квітня Українська федерація «Спорт заради розвитку» пропонує провести флешмоб «White card». Основна мета флешмобу «White card» - єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною з метою усвідомлення унікальної здатності спорту згуртовувати людей навколо ідей миру, дружби і розвитку. Кожний з нас може показати «білу картку» заради миру і спокою в світі.

Педагоги запросили долучитися до заходу вихованців своїх груп. На жаль, через проблеми з електропостачанням взяти участь у заході більшість заплпнованих учасників не змогли, але вихованці старшої групи 9 Єгор. К. та Уляна У. та педагоги надіслали свої світлини. Дякуємо за підтримку!

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.